Υπηρεσίες Απολύμανσης
Εξωτερικών και Εσωτερικών χώρων
Απολυμάνσεις

Γνωρίζετε ότι κάθε χρόνο αναφέρονται πάνω από 80 εκατομύρια περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης σε όλο τον κόσμο; Τόσο το καταναλωτικό κοινό όσο και οι ελεγκτικοί φορείς (ΕΦΕΤ) ευαισθητοποιούνται ολοένα και περισσότερο στα θέματα της Υγιεινής και της Ασφάλειας των τροφίμων.
Δεδομένου ότι έντομα και τρωκτικά αποτελούν βιολογικό και συγχρόνως φυσικό κίνδυνο για όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, διακινούν, διανέμουν ή διαθέτουν τρόφιμα προς πώληση, υποχρεούνται να ελέγχουν την καταλληλότητα των τροφίμων αυτών, εφαρμόζοντας κανόνες ορθής υγιεινής.

Η New Process είναι μια εταιρεία που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε ενοχλητικό παράσιτο, με τον πιο ασφαλή για την υγεία σας τρόπο.
Διαθέτουμε ειδική άδεια καταπολέμησης τρωκτικών και εντόμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και χρησιμοποιούμε φάρμακα ασφαλή, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
Η εταιρία μας σας παρέχει πιστοποιητικό απεντόμωσης έπειτα από κάθε εφαρμογή, καθώς και τον απαραίτητο φάκελο παρασιτοκτονίας κατά HACCP..

Είμαστε πρόθυμοι εφόσον το επιθυμείτε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να υποβάλλουμε την προσφορά μας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.


Η απεντόμωση είναι η εργασία επέμβασης που εφαρμόζουμε με ειδικό εξοπλισμό και φάρμακα για έλεγχο, αντιμετώπιση, εξολόθρευση και εξόντωση των εντόμων.
Ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται η απεντόμωση, διαφέρει ανάλογα με το έντομο που πρέπει να καταπολεμήσουμε και τις ανάγκες του χώρου που θα πραγματοποιηθεί η εφαρμογή.
Οι κυριότερες μέθοδοι είναι : ο υπολειμματικός ψεκασμός, η χρήση jel, o νεφελοψεκασμός, η χρήση εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα και άλλες πιο εξειδικευμένες μέθοδοι.


Μυοκτονία καλείται το σύνολο των ενεργειών που αποβλέπει στην απαλλαγή του χώρου από τρωκτικά. Πρωταρχικό ρόλο αποτελεί η πρόληψη για την παρεμπόδιση εισβολής, ακολουθεί η καταπολέμηση μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εργασιών (χρήση μυοκτόνων φαρμάκων, δολωματικών σταθμών, κ.ά.), και τέλος ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη διατήρηση του αποτελέσματος, που πραγματοποιείται με την διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων και λήψη απαραίτητων ενεργειών για την οριστική λύση του προβλήματος.


Απολύμανση
Κατά την διαδικασία της απολύμανσης φροντίζουμε για την καταστροφή επιβλαβών οργανισμών όπως βακτηρίων, μικροβίων, ιών κ.ά., χρησιμοποιώντας ειδικά σκευάσματα πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.
Απώθηση πτηνών, πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ειδικών απωθητικών ακίδων, ειδικού πλέγματος, συσκευές με υπερήχους ή μηχανήματα παραγωγής κραυγών.

Απώθηση ερπετών
, γίνεται με τη χρήση απωθητικών σκευασμάτων με ειδική εφαρμογή στα ευαίσθητα σημεία που κυκλοφορούν τα φίδια.