Υπηρεσίες Απόφραξης
Αποφράξεις

Η Newprocess διαθέτει σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα νερού που δεν προκαλούν φθορές στις σωληνώσεις.
Σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας και την πολυετή πείρα μας σας εγγυόμαστε άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στα προβλήματα που συχνά παρουσιάζουν τα δίκτυα. Σκοπός μας είναι η άμεση, ειλικρινής και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με στόχο πάντα τη συνεχή βελτίωση της συνεργασίας μας.
Με σεβασμό πάντα στον πελάτη φροντίζουμε να προσφέρουμε άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με προσιτές τιμές. Για το λόγο αυτό όσοι εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.

Όπως είναι γνωστό παράλληλα με την εκτέλεση απόφραξης απομακρύνονται πλήθος τρωκτικών και εντόμων καθώς και εκατομμύρια αυγών που βρίσκονται κολλημένα στα τοιχώματα. Δεδομένου ότι έντομα και τρωκτικά αποτελούν βιολο
γικό και συγχρόνως φυσικό κίνδυνο εάν ακολουθήσει άμεσα ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ πετυχαίνουμε τα μέγιστα αποτελέσματα για την καταπολέμησή τους.

Η New Process έχοντας άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε ενοχλητικό παράσιτο. Η σωστή επιλογή των φαρμάκων μας γίνεται με την υπόδειξη του αρμόδιου χημικού μας και μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε άριστα αποτελέσματα και με τον πιο ασφαλή για την υγεία σας τρόπο.